Hirdetés

Vasember 3 - Milyen hosszú lesz valójában?

|

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy az előző részek két órás játékideje után mennyi időt emészt fel majd a Vasember 3 és vajon mi mindent tudnak belezsúfolni a játékidőbe?

Hirdetés

Rengetegen kiakadtak azon (minket is beleértve), hogy a Vasember 3 IMDb-s oldalán 109 perc került ki, mint játékidő, ami a lenyűgöző előzeteseket és a komplex sztorit tekintve túlontúl rövidnek tűnik. Könnyen megeshet, hogy a leközölt szám nem valós, főleg, ha figyelembe veszünk két érdekes adatot. Egy ausztráliai mozilánc, az Event Cinemas szerint a Vasember 3 nem kevesebb, mint 140 perces lesz. Egy angliai mozilánc, a Vue Cinemas azonban egyenesen azt állítja, hogy a film 130 perc hosszú lesz, így lehetetlenség eldönteni, hogy melyik a helyes és melyik nem, de abban mindkettő forrás egyet ért, hogy a 109 perc badarság. A Vasember első része 126 perces volt, a második 125-be fért bele, tehát lehetetlenség lenne, hogy a trilógia harmadik fejezete beérné kevesebbel, mint két óra. Hogy mi lesz a végső, hivatalos döntés, arról fogalmunk sincs jelen pillanatban, de április 25-én biztosan kiderül, ha beülünk rá a hazai mozikba - akár 3D-ben és IMAX 3D-ben is. A filmet Shane Black dirigálta, a főbb szerepekben Robert Downey Jr., Guy Pearce, Gwyneth Paltrow, Ben Kingsley, Don Cheadle, Rebecca Hall, Paul Bettany, Jon Favreau és James Badge Dale.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.