Hirdetés

Vasember 3: Nem Jon Favreau rendezi!

|

Meglepő és váratlan hírrel sokkolnak minket korán reggel: a legfrissebb értesüléseink szerint nem Jon Favreau fogja rendezni a harmadik Vasembert, pedig az első kettőt jól hozta.

Hirdetés

A szomorú hírt először csak pletykákban kaptuk meg, majd maga a rendező úr is megerősítette a dolgot twitteren, és elmondta, hgy a Magic Kingdom rendezését vállalta el, de sok siket kíván a Marvel-nek. Nem tudni jelenleg, hogy mi áll a váltás hátterében, de állítólag a Marvel és Favreau nézetei a Vasember 3-at illetően ellentétes irányba indultak, és a direktor így nem vállalta el a munkát. Mások szerint túl sok gázsit kért, és a Marvel besokallt. Vajh mi lehet az igazság? És ki rendezi akkor a Vasember 3-at?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.