Hirdetés

Vasember 3 promo képek

|

Amióta Marvel elindította filmes univerzumát a 2008-as Vasemberrel, mozinézők milliói özönlötték el a mozikat és lélegzet-visszafojtva várták a szereplők következő kalandjait, erről többek között a rekorddöntögető Bosszúállók tanúskodik.

Hirdetés

A Marvel kiadott 2 promo képet a jövő májusban megjelenő, a készülő 2. fázisban lévő Vasember 3-hoz. A hivatalos szinopszis még titokban van, de azt tudjuk, hogy jövő kedden megérkezik a teaser és hogy Tony Stark ellenfelei között lesz Ben Kingsley,mint Mandarin,Guy Pearce.,mint Aldrich Killian  és James Badge Dale,mint Eric Savin. Robert Downey Junior-on és a felsoroltakon kívül szerepel majd Gwyneth Paltrow(Pepper Potts), Don Cheadle(Hadigép), Jon Favreau(Stark testőre,Happy Hogan) és új szereplőkként Rebecca Hall(Maya Hansen), Ashley Hamilton(Jack Taggert), Xueqi Wang(Chen Lu/Radioaktív férfi) és Paul Bettany, mint Jarvis. Érdekesség, hogy Paul Bettany a minap azt nyilatkozta, hogy sosem látta a Vasember-filmeket és a Bosszúállókat,mert a forgatókönyv azon részét kapja csak meg,amiben Jarvis szerepel és különben is, szerinte "nem kötelessége" megnézni ezeket. Nektek viszont kötelező a 2 képet a tovább után:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.