Hirdetés

Vasember 3 - Shane Black nem csak rendezi

|

A Marvel többi szuperhős karaktere mellett nagy hangsúlyt fektet a Vasember/Iron Man franchise-ra is, éppen ezért Drew Pearce segítséget kap forgatókönyvírói munkája mellé.

Hirdetés

Shane Black-re esett a Marvel választása Vasember 3 direktori téren, ám az úriember ennél többet is bevállalt a készülő projekt kedvéért: Drew Pearce író mellett besegít a szkriptbe is legjobb tudása szerint. Black-nek nem új dolog a forgatókönyvírás, hiszen a Halálos Fegyver mind a négy részét összehozta, nem bezélve Az utolsó cserkészről, Az utolsó akcióhősről, az Utánunk a tűzözönről és a Durr, durr és csókról. Rendezői téren eleddig a 2005-ös Durr, durr és csókot köszönhetjük neki, melyben eredményesen dolgozott össze Robert Downey Jr.-ral, így a Vasember 3 forgatásán sem lehet majd gubanc. Apropó forgatás: hivatalos dátum még nincs, de jövőre szeretnék elkezdeni, és 2012. május harmadikán piacra dobnák.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.