Hirdetés

Vasember 3 - Shane Black rendezheti (update)

|

Természetesen a Marvel nem vesztegette idejét Jon Favreau hirtelen kilépése után, gőzerővel keresték a megfelelő embert a projekt élére, és nagyon úgy tűnik, hogy révbe értek.

Hirdetés

A Marcel szervezett egy találkozót, ahol megtalálták azt a férfit, aki legjobb esélyeik szerint életet ver a Vasember 3 jelenlegi halott tervezetébe, ő nem más, mint Shane Black. Az úriember neve nem lehet ismeretlen a filmes világban, 2005-ben ő hozta el Robert Downey Jr.-ral a Durr, durr és csók-ot, valamint ő jegyezte a Halálos fegyver 1-2-3-4, Az utolsó cserkész, Az utolsó akcióhős és az Utánunk a tűzözön forgatókönyveit. Bár ez még koránt sem vehető biztosra, Shane Black esélyei nagyok a direktori székre, ráadásul dolgozott már együtt Downey Jr.-ral is. Reméljük, hogy bölcsen dönt a Marvel, van elég idejük rá, hiszen a Vasember 3 2013. május harmadikára van datálva.

Update: a Marvel döntött, már biztosan Shane Black fogja levezényelni a filmet!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.