Hirdetés

Vasember 3: Stephanies Szostak szerepe megerősítve!?

|

Miután bejelentették, hogy castingolják a Vasember 3-ba, senki sem tudta, hogy pontosan melyik karaktert fogja játszani.

Hirdetés

Legtöbb spekuláció szerint Janet Van Dyne/Darázs lett volna. Most úgy tűnik, hogy hivatalosan is megerősítették a szerepét, ám nem Janetként! Egyes információk szerint Szostak kiasszony Ellen Brandt-et fogja alakítani, aki az AIM-nek dolgozik. A képregényekben Ted Sallis felesége, aki SHIELD ügynök. Ted megpróbálta újra létrehozni azt a szuper katona szérumot, amit Steve Rogers is kapott. Kísérletezés közben rajtaütött a laborjában az AIM, így gyorsan magába injekciózta a szérumot, hogy megmentse az életét. Menekülés közben lezuhant az autójával a mocsárba és így keletkezett Man-Thing. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.