Hirdetés

Vasember 3 - Tony Stark leharcolva

|

A Vasember harmadik részének legújabb fotóján azt láthatjuk, hogy valaki nagyon durván leamortizálta nem csupán Tony Stark páncélját, de vele együtt őt magát is.

Hirdetés

Vajon ki lehetett az, aki ilyen csúnyán elbánt mindenki kedvenc milliárdos playboy és emberbarát karakterével? A válasz valószínűleg a Ben Kingsley által életre keltett Mandarin lesz, de ez nyilván csak a május harmadikán befutó moziból derül csak ki. Az új képet a folytatásban csodálhatjátok meg, a filmet pedig a Durr, Durr és csók rendezője, Shane Black hozza tokkal-vonóval, aki olyan színészeket castingolt Robert Downey Jr. mellett, mint Don Cheadle, Ben Kingsley, Gwyneth Paltrow, Guy Pearce, Rebecca Hall, Jon Favreau és James Badge Dale. A film külföldön május harmadikán érkezik 3D-ben, a hazai dátum ugyanez.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.