Hirdetés

Vasember 3 - Tony Stark-ot Kínában műtik?

|

Miután az első Vasember 3 trailer megjelent, az ellenfél, Mandarin múltja és a filmhez kapcsolódó, pekingi székhelyű stúdió, a DMG Entertainment miatt mindenki arra gondolt, hogy a filmnek sok köze lesz majd Kínához.

Hirdetés

Nos, kiderült, hogy van egy kínai alapú jelenet is a trailerben, ami szerint Tony Stark-ot megműtik egy kórházban és akupunktúrás tűk vannak a mellkasában. Kínában az akupunktúrás érzéstelenítést gyakran használják a műtéteknél, sőt esetenként nyitott szívműtéteknél. Továbbá, kínai írás lelhető fel a Tony-t megvilágító lámpán. Annak ellenére, hogy a kórházi jelenetet valószínűleg New Hanover Medical Center-ben, Wilmingtonban forgatták úgy tűnik, hogy valóban lesz köze a filmnek Kínához. De ha tényleg így lesz, akkor Starknak az Egyesült Államokból miért pont Kínába kell utaznia, hogy valamilyen műtétet végrehajtsanak rajta? Vagy valami különleges dolgot is végre hajtanak rajta? A Vasember 3 bemutató időpontja USA-ban 2013. május 3.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.