Hirdetés

Vasember 3 - Új szereplő a stábban (Update)

|

Sir Ben Kingsley és Guy Pearce után most egy hölgy is gazdagítani fogja kedvenc páncélos "lovagunk" harmadik kalandját. A színésznő maga Jessica Chastain, akit az Élet fája című drámából ismerhetünk.

Hirdetés

Ahogy a bevezetőben is írtam, Jessica Chastain is szerepelni fog Vasember legújabb kalandjában és elmodása szerint egy szexi tudóst fog alakítani, akinek az inteligenciája felveszi a versenyt Tony Stark (Robert Downey Jr.) -éval. Ezt olvasva valahogy akaratlanul is arra gondoltam, hogy biztosan láthatunk majd egy összetűzést közte és Pepper Potts(Gwyneth Paltrow) között, aki Tony szerelme lett a 2. rész végén. Bár a film még igencsak messze van, hiszen egy jó bő év mire mozivászonra kerül ( 2013 május 3.), de mindenképp várólistás. Igaz addig itt van nekünk a Bosszúállók, szinte karnyújtásnyira. Ti mit gondoltok a karakterről? Jó választás volt?

Update: A színésznő szoros időbeosztása miatt nem tudta vállalalni a szereplést, így kimarad a Vasember 3-ból...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.