Hirdetés

Bemutatkozik Riri Williams, mint Ironheart

|

Ősszel startol az új, Riri Williams-féle Vasember képregénysorozat, aki már saját kódnevet is kapott - de a készítők Tony Starkról se feledkeznek meg.

Hirdetés

Nem, Riri Williams nem Vasemberként lesz ismert, amikor az ikonikus páncélban debütál idén novemberben Tony Stark helyét átvéve. A Marvel megjelentette Brian Michael Bendis Invicible Iron Man #1 képregényének borítóit, egyikük pedig árulkodó volt a fiatal hős kódnevét illetően - az hivatalosan is Ironheart, azaz magyar fordításban Vasszív lesz. A folytatásból kiderül, miért pont emellett döntött az író.

Hirdetés

"Az Iron Woman régimódinak tűnt néhányaknak, az Iron Maiden olyan, mint egy jogi rémálom," magyarázta Bendis. "Ám az Ironheart, amivel Joe Queasada állt elő, miután elmondtam neki a Ririvel tervezett történetem, nemcsak a karakter lelkét, de a Vasember franchise egészét magába foglalja. Tony azért bújt először a páncélba, hogy megmentse a szívét. Riri ezt más okok miatt teszi, de ez is szívvel kapcsolatos. Amikor az emberek látják a sztoriját, csodálkozni fognak, milyen egyszerű és zseniális volt Joe javaslata."

Tony Stark továbbra is a sorozat része lesz, de egy kicsit más módon - Ririnek is van természetesen egy olyan M.I. rendszere, mint J.A.R.V.I.S. vagy a Marvel Filmes Univerzumban most bemutatkozó F.R.I.D.A.Y., aki ebben az esetben Stark személyiségjegyeit, tulajdonságait fogja hordozni. Függetlenül attól, hogy maga Tony hol van jelen pillanatban fizikailag (esetleges feltűnéséről sincs még hír, hisz az sem derült ki, miért kerül ki a képből), határozottan érezhető lesz a jelenléte. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.