Hirdetés

Petíció indult azért, hogy Vasember visszatérjen

|

Egyes rajongók nem nyugodtak bele a karakter kiírásába. Vigyázat, spoilerek!

Hirdetés

Lassan eljutunk arra a pontra, hogy minden napra jut egy petíció egy filmmel vagy sorozattal kapcsolatban, ha valaki nincs megelégedve a történettel, a rendezővel vagy éppen az egyik színésszel. Most éppen a Marvel-fanok kezdtek bele az aláírásgyűjtésbe, mégpedig azért, hogy a stúdió hozza vissza a Bosszúállók: Végjáték befejezésében életét áldozó Tony Starkot.

Hirdetés

Ahogyan azt láthattuk, a film végén a Robert Downey Jr. által alakított Vasember a Végtelen Köveket használva feláldozta az életét, hogy végleg eltüntesse Thanost és seregét. A petíció kezdeményezője azonban úgy gondolja, hogy a karakter nem ezt érdemelte, és ez nem fair vele szembe:

Tony Stark mindig készen állt arra, hogy kockára tegye az életét másokért. Soha nem volt boldog, és végül mire megkapta azt, amire mindig is vágyott, egy feleséget, egy lányt, egy családot.. meghalt. Mindazok után, amiken keresztülment, és azért, amit mindenki másért tett, azt érdemelné, hogy éljen, és lássa felnőni a lányát. Rengeteg embernek segített a filmekben és a való világban is, hogy túllendüljenek a problémáikon, hogy elfogadják magukat. Megmentette az életünket, így most rajtunk a sor, hogy megmentsük az Övét...

Eddig 55 ezren csatlakoztak a kezdeményezéshez az aláírásukkal, azonban annak az esélye, hogy a Marvel belemenjen ebbe a változtatásba, szinte a nullával egyenlő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.