Hirdetés

Vasemberhez és A galaxis őrzőihez hasonlították Deadpool-t

|

Hirdetés

A Deadpool film egyik alkotója, Rob Liefeld beszélt arról, hogy miként közelíti meg Ryan Reynolds Wade Wilson karakterét a jövőre érkező Marvel képregény adaptációban. A színésznek már volt alkalma a nagyszájú zsoldos bőrébe bújni, de mint kiderült, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai eseményei egy olyan alternatív idővonalat hoztak létre, amelyek lehetővé teszik, hogy egy kicsit másként, a hibákat hátra hagyva kerüljön képernyőre Deadpool. Liefeld szerint Reynolds most pontosan azt teszi a karakterrel, amit Robert Downey Jr. is tett Tony Stark-kal.

Ahogyan Robert Downey Jr. magáévá tette Tony Stark-ot/Vasembert, olyan módon, hogy nélküle már el sem tudjuk képzelni a karaktert, valahogy úgy fogja Ryan Reynolds is megformálni Deadpool-t. Az a Tony Stark akit gyerek koromban megismertem nem volt olyan lendületes és humoros, mint ahogyan Downey Jr. ábrázolta, de már csakis az ő alakítására tudok gondolni. Pontosan ez fog történni Ryan Deadpool-ja esetében is. Ennek a jelei már most mutatkoznak. Teljesen magáénak tudhatja a szerepet. Ez a Deadpool film megismerteti a karaktert az egész világgal.
A film forgatása csupán csak néhány hete vette kezdetét, de a készítők láthatólag próbálnak minél többet kommunikálni a rajongók felé, akik közül bizony nagyon sokan, már évek óta arra várnak, hogy kedvenc szájkarate bajnokuk a mozivásznakra kerüljön. Az elmúlt időszakban láthattuk Ryan Reynolds-ot Deadpool szerkójában, kaptunk képeket a forgatásról, ráadásul az is kiderült, hogy a film megkapta a hőn áhított R-es, azaz 18 pluszos besorolást. A korhatárt látván azonban nem kell attól tartanunk, hogy Deadpool elveszíti a humorérzékét, efelől Rob Liefeld is kezeskedik, aki ráadásul a Marvel tavalyi nagy durranásához, A galaxis őrzőihez hasonlította a filmet.
Biztosra állíthatom, azok érdekében, akik tűkön ülve várják a filmet, a Deadpool mozi borzasztó lesz. Borzasztóan szórakoztató! Amellett, hogy briliánsan érdes hangvételű, őrült, erőszakos és akciódús, van szíve és lelke. Olyan élményre készüljetek, amilyet még sohasem éltetek át. Ez egy teljesen új séma, amilyet A galaxis őrzői is alkotott, valami amit még nem láttunk. Ilyen lesz a Deadpool film is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.