Hirdetés

Vasököl 2 - A DreamWorks máris betervezte!

|

Még be sem mutatták a Hugh Jackman nevével fémjelzett Vasököl című Rocky Balboa-RockEm SockEm Robot keveréket máris folytatáson töri a fejét a DreamWorks.

Hirdetés

Shawn Levy nem pont tegnap kezdte a szakmáját, portfóliójában megtalálható a Szakítópróba, a Tucatjával olcsóbb, A rózsazsín párduc, az Éjszaka a múzeumban első két része és a Párterápia is, de most igazán nagyot dobbanthat a DreamWorks gondozásában található Vasököllel. A stúdió felkérte John Gatins-t, hogy a második rész forgatókönyvét is körmölje le. A sztori szerint a közeli jövőben a sport már nem ember-ember ellen vívódik, hanem high-tech robotok kamatoztatják egymás ellen csavarjaikat és áramköreiket, a Real Steel csillagok tekintetében. Charlie Kenton (Hugh Jackman) valaha maga is bokszoló volt, de kimerült, ráadásul a fémdobozok átvették a nézők kegyét a hús-vér emberektől, így nem volt maradása a ringen belül. Ám azon kívül egy igazi robotot menedzsel fia kérésére...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.