Hirdetés

Vászonra költözhet a Totál szívás sorozat

|

A filmek és sorozatok közötti vékony vonal néha elmosódik és megkapjuk a néhol jobban, néhol rosszabbul sikerülő adaptációkat: ezúttal a Totál szívás című sorozat kerülhet vászonra.

Hirdetés

Vince Gilligan, a Totál szívás (Breaking Bad) megalkotója olyan sorozatot tett a tévénézők elé, amelyet igen nehéz abbahagyni sajátos stlíusa és karakteres főszereplője miatt, hiszen Bryan Cranston sorozatbeli szerepe mellett rengeteget szerepel mozifilmekben is. Az LA Times értesülései szerint Cranston lehetségesnek tartja, hogy film készüljön a sorozatból és Vince Gilligan is tudna mit mesélni egy egész estés moziban, ráadásul Cranston szerint a sztori egy évet karolhatna fel, amely megmutatná, hogy Walter White élete milyen irányba terelődik. Nyilván a Totál szívás és a színész rajongóit is elégedettséggel töltené el, ha viszont láthatnánk kedvencüket a mozitermekben, vagy mégsem? Mit gondoltok, lenne létjogosultsága egy Breaking Bad adaptációnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.