Hirdetés

Vázlat a Forráskód-hoz

|

Hogy teljesen őszinte legyek, annak ellenére, hogy szerettem a Forráskódot, az Eredet-hez képest annyira volt komplex, mint egy Abrams tankhoz képest egy köpőcső.

Hirdetés

 

Ettől függetlenül igazán kiváló munkát végzett Duncan Jones, és ha megnézzük eddigi filmjei...hát, filmjét, plusz a shortokat amiket készített már, lassacskán körvonalazódik, hogy egészen újító stílust hozhat be a sci-fi filmek világába. Engem különösen megfog, ahogyan egy csavaros történet mellett nagy hangsúlyt fektet a főszereplőhöz való viszonyunkra. Nem csak a Hold Sam-je, de a Forráskód Colter-je, vagy esetleg a Whisper (kisfilm) névtelen főszereplője is közel tudott férkőzni a nézőhöz (már amennyire egy névtelen borzalmas küllemű akárki képes erre). Szóval, ezt a sketch-et maga Duncan Jones dobta ki a twitterjére, és nagyjából elmagyarázza, az ő elképzelése szerint hogyan futnak az idővonalak a Forráskódban. Egyébként a film mostanában jött ki DVD-n, mint már említettem, igazán kiválóra sikeredett, aki még nem látta, tegyen vele egy próbát. Így kell ám kiszakadni egy híres felmenőnek (David Bowie) az árnyékából!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.