Hirdetés

Vége a Disney büntetésének

|

Hirdetés

Pár hete számoltunk be arról, hogy úgy fest, hogy a Disney szigorítása enyhült rajtunk, és a Star Wars - Az ébredő Erő után a nem túl acélos Viharlovagok, valamint a Zootropolis is a világpremierrel egy időben - sőt, az amerikai premier előtt 1 nappal - kerül a magyar mozikba. Már  akkor elkezdtünk bizakodni abban, hogy ezzel véget ér a büntetésünk, amelyet a Vasember 3 után kellett elszenvednünk a stúdió összes filmjével kapcsolatban, mert egy kalózkópia került fel a netre a filmből, ezért egy hetes csúszással kerültek mozikba többek között a Marvel-filmjei is. Eddig. A Disney szigorításának ugyanis vége és olyan filmek ugrottak előre egy hetet a tervezett magyar bemtatóhoz képest, mint az Amerika Kapitány: Polgárháború (május 12-ről 5.-re), a Doctor Strange (november 10-ről 3-ra), a Szenilla nyomában (június 23-ról 16-ra), vagy a Star Wars: Rogue One - habár utóbbit nagy valószínűséggel Az ébredő Erő után ismét világpremierrel egy időben kaptuk volna és vélhetően a döntés meghozatalában az is közrejátszott, hogy J.J. Abrams filmje bemutatásának a hetében nálunk is mozis rekordot döntött, sok más országhoz hasonlóan. Örülünk? https://www.youtube.com/watch?v=RxmndhnOR10

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.