Hirdetés

Véget ért a Lucifer utolsó évadának forgatása, Tom Ellis keserédesen ünnepel

|

Ezúttal már valóban végleges búcsú.

Hirdetés

A Lucifer határozottan nem mindennapi utat tett meg pályafutása során. Az eredetileg a FOX műsorán sugározott széria három évad után kaszát kapott, amit aztán a rajongói kampányt meghallva a Netflix támasztott fel három további (ami eredetileg kettő volt volna) évad erejéig. Miközben a közönség az ötödik szezon második felére vár, a stáb időközben a hatodik és egyben utolsó évad forgatását is befejezte.

Hirdetés

A címszereplő bukott angyalt megformáló Tom Ellis Instagram-oldalán tett közzé egy fotót búcsúajándékáról, ami egy gravírozott öngyújtó a színész és a sorozat életének két fontos dátumával: 2015. március 17. és 2021. március 29. Nem nehéz kitalálni, hogy ez a Lucifer forgatásának legelső és legutolsó napját jelöli. A színész az alábbi üzenetet mellékelte a fényképhez:

"Elérkezett a nap. 6 évvel ezelőtt vette kezdetét ez az utazás a legcsodálatosabb emberekkel, ma pedig szeretettel teli búcsút vettünk egymásól. Köszönöm a stáb minden egyes tagjának, aki segítette életre kelteni Lucifer történetét. Micsoda menet volt!"

A színészen kívül Lesley-Ann Brandt és Aimee Garcia, valamint Joe Henderson és Ildy Modrovich készítőpáros is billentyűzetet ragadott, hogy megemlékezzen pár sorral a Luciferről és persze megköszönjék a rajongóknak az elkötelezett támogatásukat. Szerencsére nekik egyelőre nincs oka szomorkodni, hiszen még másfél évad hátravan a befejező epizódig.

A Lucifer május 28-án tér vissza a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.