Hirdetés

Véget ért a Resident Evil: The Final Chapter forgatása

|

Hirdetés

Közel négy hónapos munkálatok után befejeződött a Resident Evil utolsó részének, a The Final Chapter-nek a forgatása Fokvárosban. Ezt a hírt a filmszéria sztárja, Milla Jovovich erősítette meg az Instagramján 5 új képpel, ahova idáig is bőszen rakosgatta fel a fotókat a forgatásról. A film a tervek szerint 2017. februárban érkezik a mozikba, a hivatalos történetleírást és a képeket pedig alább tekinthetitek meg: A kaptár: Megtorlás (Resident Evil: Retribution) eseményei után az emberiség az utolsókat rúgja, miután Alicet elárulta Wesker Washingtonban. Mivel ő az egyetlen túlélő, aki tudja mit jelent az emberiség utolsó mentsvárának lenni az élőhalott hordák ellen, Alicenek vissza kell térnie oda, ahol a rémálom elkezdődött – Raccoon City-be, ahol az Umbrella Corporation összegyűjti az erőit egy végső csapásra az apokalipszis megmaradt túlélői ellen. Alicenek ismét versenyt kell futnia az idővel, ezért egyesíti erőit régi barátaival és egy váratlan szövetségessel, egy akciódús csatában az élőhalottak és új mutáns szörnyek ellen. https://www.instagram.com/p/_E3CawTMs4/   https://www.instagram.com/p/-_XPA6zMse/   https://www.instagram.com/p/-6-BdszMhK/   https://www.instagram.com/p/-yS-PizMje/   https://www.instagram.com/p/-dWfvwTMq5/  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.