Hirdetés

Véget ért a Riddick forgatása

|

Nem kapunk több forgatási fotót Vin Diesel-től, nem jön több hír a helyszínről, ugyanis befejeződött a Riddick következő részének forgatása.

Hirdetés

A hírt maga a film rendezője, David Twohy (az előző részek készítője) közölte honlapján keresztül és mindezt megfejelte egy a forgatáson készült fotóval is, amelyen a Riddick életére törő zsoldosok álltak össze a fénykép kedvéért. A továbbra is Untitled Chronicles of Riddick Sequel címen futó projekt kevesebb büdzséből készül, mint elődei, ennek ellenére Vin Diesel szép kis bevételre számíthat, ha hozza az előző részek színvonalát. A filmben Diesel mellett szerepet kap még Karl Urban és Katee Sackhoff is, a forgatókönyvet Twohy felügyelete mellett Ken és Jim Wheat (Riddick 1-2) írták. Tervezett megjelenés: 2013.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.