Hirdetés

Véget ért a Star Wars VII forgatása

|

A május óta tartó munkálatok most hivatalosan is véget értek és a Star Wars VII csapata az utolsó forgatási napját zárhatta az angliai Pinewood Stúdióban.

Hirdetés

Előző szombaton, azaz november 1.-én a Londoni Tudományos Múzeumban tartották meg a film forgatásának lezáró buliját. Az eseményen több sztár is részt vett, köztük az eredeti trilógia főszereplői is, úgy mint Harrison Ford, Carrie Fisher és Mark Hamill, illetve még Simon Pegg is feltűnt, akinek jelenléte igazolhatja azt a pletykát, miszerint a színész kapott egy cameo-t a Star Wars VII-ben. J.J. Abrams, Kathleen Kennedy és Bryan Burke írásban köszönték meg a csapat kiemelkedő munkáját, melyről egy képet találhattok a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.