Hirdetés

Véget ért a The Boys 3. évadának forgatása

|

A hírt néhányan a stáb tagjai közül jelentették be.

Hirdetés

Valószínűleg nem sokan gondolták volna, hogy az Amazon Prime-on 2019 óta futó The Boys (A Fiúk) fogja megreformálni a szuperhőszsánert. A Preacher alkotói, Evan Goldberg és Seth Rogen azonban lerántották a leplet védelmezőinkről, és az eddig lement két vérgőzös évad alapján remélhetőleg továbbra sem fogják majd vissza magukat. Ezt hamarosan megtudhatjuk, ugyanis kész a 3. évad! 

Hirdetés

A két főszereplő, Karl Urban (Billy Butcher) és Jack Quaid (Hughie Campbell) mellett az új szezonra castingolt Jensen Ackles (a.k.a. Soldier Boy) is posztolt a friss hírről: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jack Quaid (@jack_quaid) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Karl Urban (@karlurban) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jensen Ackles (@jensenackles) által megosztott bejegyzés

A sorozat (fő)szereplőinek sorát erősíti Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford és Nathan Mitchell. A harmadik évadra becsatlakozik Claudia Doumit, Colby Minifie, Jensen Ackles, Katia Winter,  Miles Gaston Villaneuva, Sean Patrick Flanery, Nick Wechsler és Laurie Holden. 

Premierdátumot egyelőre nem kaptunk, de várhatóan valamikor 2021 vége és 2022 eleje között került fel a The Boys 3. évada az Amazon Prime-ra.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.