Hirdetés

Véget ért a Trónok harca előzménysorozatának forgatása

|

Nem más, mint George R.R. Martin számolt be a fontos mérföldkőről.

Hirdetés

A Trónok harca fináléját követően több spin-off szériáról is pusmogtak az HBO berkein belül, ám egyedül a Targaryen-házra fókuszáló Sárkányok háza indult el úgy igazán a megvalósulás irányába. Most pedig a forrásként szolgáló regényfolyam szerzője, George R.R. Martin jelentette be a blogján, hogy a forgatási munkálatok befejeződtek.

Hirdetés

A 10 részes első évad 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt fog játszódni, és a megszokott, több családot is foglalkoztató cselekményvezetés helyett ezúttal csak a Targaryen-ház lesz középpontban. Ezen belül is a Sárkányok táncára keresztelt esemény, ami egy házon belüli polgárháború volt, ami kettészakította a családot.

Bár a forgatás véget ért, Martin nem győzte kihangsúlyozni, hogy a végleges változatra - magyarán a premierre - még sokat kell várni, és továbbra sem tud fix premierdátummal szolgálni. Az viszont biztató, hogy a Martin által látott dolgok eddig elnyerték a tetszését, ez pedig a Trónok harca utolsó évadairól már nem volt elmondható.

A Sárkányok háza showrunnerei Miguel Sapochnik és Ryan Condal lesznek, utóbbi Martinnal együtt társalkotói a sorozatnak. A sorozathoz a következő színészek és színésznők csatlakoztak: Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Fabien Frankel, Ryan Corr, Jefferson Hall, David Horovitch, Graham McTavish, Matthew Needham, Bill Paterson és Gavin Spokes.

Ti nézni fogjátok a spin-off sorozatot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.