Hirdetés

Befejeződött az Aranyélet forgatása

|

Hirdetés

Véget ért az HBO legújabb saját gyártású sorozata, az Aranyélet forgatása. A november 8-án debütáló krimi és társadalomkritikával súlyosbított családi drámában egy olyan család kapja a főszerepet, amelyben minden a látszatról szól: Miklósi Attila (Thuróczy Szabolcs) bűncselekményekből tartja el a családot, de egyre inkább érzi, hogy tisztességes útra kellene térnie, és megpróbál kitörni a bűn világából. A feleség, Janka (Ónodi Eszter) a társadalmi ranglétrán szeretne előrébb lépdelni a külvilág felé mutatott kép miatt, a kamaszkorú gyerekeik, Mira (Döbrösi Laura) és Márk (Olasz Renátó) pedig kezdik sejteni, hogy milyen éles ellentétben áll egymással az, amit a szüleik mondanak nekik és mindaz, amit valójában tesznek. Az első előzetesből megtudhatjátok, hogy mit várhattok a sztoritól és a színészek játékától: https://www.youtube.com/watch?v=6SPW20npbhg A HBO információi szerint a közel 80 napig tartottak az epizódok munkálatai, amiken két fiatal rendező, Dyga Zsombor (Köntörfalak, Utolér, Couch Surf) és Mátyássy Áron (Víkend, Utolsó idők) dolgozott.

Mindenki érezte, hogy remek dolog, amiben részt vesz. – Mondta Thuróczy Szabolcs, majd hozzátette. – Biztos vagyok benne, hogy igazolni fogja a sejtéseimet, mert nagyon szerettem csinálni.
A stáb legváltozatosabb helyeken forgatott, így bejutottak a milliárdosok fényűző palotáiba és a VIII. kerület legkeményebb lakótelepére is. Ez a kettősség nemcsak a helyszínekre, hanem a szereplőkre is jellemző, így a sorozatra különösen igaz „a látszat néha csal” kifejezés. A Mirát alakító Döbrösi Laura szerint „a nézők folyamatosan fogják felfedezni a karakterek árnyoldalit.” [gallery columns="5" ids="66032,66033,66034,66035,66036"]   Premier november 8-tól, nyolc héten keresztül minden vasárnap este az HBO-n és az HBO Go oldalán is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.