Hirdetés

Végítélet - David Yates apokalipszise

|

A Harry Potter rendezőjének következő munkáját nagy valószínűséggel a Warner Bros. adja majd ki, ami nem lesz más, mint egy Stephen King regény vászonra való adaptálása.

Hirdetés

A Warner Bros. egyre több Stephen King műből szeretne mozgóképet látni, emlékezzetek csak a Kedvencek temetőjére, a Setét Toronyra vagy épp a Tűzgyújtóra. Míg a többi projekt is vánszorog előre a megvalósulás sztrádáján, addig a Warner nem lustálkodik, és a Végítélet-et is szeretné előrébb tolni, így szerzett hozzá rendezőt. Az utolsó négy Harry Potter film készítője a HitFix legjobb tudomása szerint rá is bólint a dologra, tehát ő adaptálhatja Stephen King 1974-es regényét vászonra. A Végítélet-ben egy földi apokalipszist láthatunk- amelyet egy rettenetesen erős és veszélyes biológiai fegyver okozott - ahol háború dúl a megmaradt túlélők között. A direktor személyén kívül semmi mást nem tudni a projektről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.