Hirdetés

Végre elkezdődött a The Flash film forgatása

|

A karakterhez illően: jobb később, mint soha.

Hirdetés

Ezt is megéltük végre valahára! Annyi év huzavona után elkezdődött a Flash-mozifilm forgatása. Az eredeti tervek még 2018 februárjára szóltak, de annyiszor változtattak koncepciót, rendezőt, forgatókönyvet, hogy egyszerűen képtelenség volt követni. Egy adott ponton már a címszerepet alakító Ezra Miller is annyira besokallt, hogy ő tervezett nekiállni egy forgatókönyvnek. Persze nem véletlen a Warner fejetlensége, hiszen Zack Snyder menesztésével és az ő terveinek a kukázásával folyamatos újratervezésre kényszerült a stúdió és a rendező hiába kapta meg nemrég a maga 4 órás... khm... igazságtételét Az Igazság Ligájában, az mind Snyder, mind pedig a stúdió szerint is zsákutca, nem folytatják az abban megkezdetteket. 

Hirdetés

A népszerű Flashpoint Paradoxont feldolgozó film a híresztelések (és reményeink) szerint rendbe teszi a DC és a Warner miskulanciáját és ezt úgy kívánja megtenni, hogy nem csupán Ben Affleck Batmanjét hozza vissza a képletbe, hanem 30 évvel Tim Burton klasszikusa, a Batman visszatér után Michael Keaton bőregerét is. Márciusban ugyan Keaton elejtette, hogy mégsem biztos, hogy visszatér, ez leginkább a világjárvány, a szigorú óvintézkedések számlájára írható és hogy ő már a veszélyeztetett korosztályba tartozik ebből a szempontból. 

A Deadline értesülései szerint ugyanis már megkezdődtek Londonban a forgatások, ahogy azt még februárban jelezték, hogy áprilisban hivatalosan is forogni kezdenek a kamerák. Az is bizonyos, hogy a fedélzetre lépett a Zack Snyderrel rendszeresen együtt dolgozó VFX supervisor, John "DJ" Desjardin, aki a film effektjeiért fog felelni. Korábban Ray Fisher karakterének, Cyborgnak a feltűnése is megvolt erősítve, de az összeugrása után a Warner fejeseivel - elsősorban Walter Hamadával - az Igazság Ligája pótforgatásain történtek fényében (Joss Whedon és Geoff Johns ellen), kétséges, hogy ez valaha is megtörténik. Ugyanakkor az évek alatt felvázolt filmtervek egyikében Gal Gadot Wonder Womanjének és Jason Momoa Aquamanjének a visszatérése is felmerült, de hogy ehhez mennyiben tartják magukat jelenleg, az egyelőre továbbra is titok.

Annyi azonban bizonyos, hogy Ezra Miller visszatér a szerepben (és remélhetőleg humor terén jobban bánnak vele, mint eddig), azonban az évek óta való csúszás azzal járt, hogy Billy Crudupnak ott kellett hagynia a produkciót Barry Allen apja szerepében, mivel a The Morning Show munkálatai közbeszóltak, így őt Ron Livingston (Hivatali patkányok) váltotta. A film - és ezzel pedig vélhetően az egész franchise - megmentésére Andy Muschietti (AZ - 1. és 2. Fejezet) vállalkozott, a tervezett bemutató pedig 2022. november 4.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.