Hirdetés

Végre előzetesen a Daredevil 2. évada!

|

Hirdetés

Most hétvégén zajlott a New York-i Comic-Con, ahol a rajongóknak végre valahára levetítette a Netflix és a Marvel a nagysikerű Daredevil sorozat következő, szám szerint 2. évadának első előzetesét, melyet most már mi is megtekinthetünk az interneten! A kedvcsináló ugyan elég rövidre sikeredett, de végre szemügyre vehetjük Elektrát (Elodie Yung), amint épp maszkot húz, és az évad nagyágyúját, Megtorlót (Jon Bernthal) is megpillanthatjuk egy másodperc erejéig. https://www.youtube.com/watch?v=mB4Q7P_uxLQ A Daredevil 2. szezonja valamikor 2016-ban érkezik a képernyőkre, de addig sem szomorkodnunk, ugyanis november 20-án érkezik Jessica Jones saját sorozata, szintén a Netflix-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.