Hirdetés

Végre helyzetjelentést kaptunk a Rick Grimes-féle The Walking Dead-filmekről

|

Természetesen nincs elfeledve a régen beharangozott trilógia.

Hirdetés

Nem egész két évvel ezelőtt érkeztek az első hírek az AMC által tervezett The Walking Dead-filmekről, a tavalyi San Diegó-i Comic-Conon pedig kiderült, hogy nem is tévéfilm formájában láthatjuk viszont az Andrew Lincoln által megformált Rick Grimes történetét, hanem egyenesen a mozikban, méghozzá a Universal terjesztésében.

Hirdetés

Korábban a széria vezető kreatív producere, Scott M. Gimple annyit árult el, hogy mozifilm minőségű produkciót kapunk majd, ami a megszokottól teljesen eltérő irányba fogja elvinni a cselekményt. A hétvégén megrendezett Skybound Expo részeként végre ismét párbeszéd tárgya lett a The Walking Dead-film, és habár semmi érdemleges nem derült ki továbbra sem, azt azért ilyen hosszú rádiócsend után megnyugtató hallani a producer David Alperttől, hogy még mindig sínen van az egykori seriffre koncentráló filmtrilógia:

Jelenleg egy elég nagy dolog hátráltat minket, ami azzal jár együtt, hogy forgatni sem tudunk. Mindazonáltal alig várjuk már, hogy visszatérhessünk a gyártáshoz, és minden sínen legyen, ugyanis valami roppant izgalmas, egyedi és a megszokottól eltérő van készülőben, melybe nem győzzük kivárni, hogy belevághassunk. Most csak türelemmel kell lennünk, amíg ezt biztonságos lesz megtenni.

Robert Kirkman, a The Walking Dead alkotója kimondottan úgy véli, hogy a produkció halasztása, most pedig a világjárvány az ő malmukra hajtja a vizet:

Megjegyzem, rengeteg dolog történik a színfalak mögött, mielőtt még bárki azt gondolná, hogy tétlenül várjuk a járvány lecsengését. Én úgy gondolom, hogy ez a szituáció sok film javára fog válni, és a Rick Grimes is köztük van, elvégre sokkal több időnk van rá, hogy alaposan megtervezzük és biztosra menjünk abban, hogy tökéletes lesz. De amint elcsendesednek a dolgok, ígérem, rengeteget fogtok hallani róla.

Az ezen a héten július 22-26. között megrendezésre kerülő Comic-Con@Home eseményen a The Walking Dead is képviselteti magát, szóval elképzelhető, hogy már akkor megtudunk valami izgalmasat a várva várt filmtrilógiáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.