Hirdetés

Végre itt a Doctor Who új évadának trailere!

|

Hirdetés

Az 52 éves, veterán brit sorozat új szériájának 9. szezonja az idei Comic-Conon kapott végre előzetest is. És nagyon úgy tűnik, hogy a fanok ismét nem fognak csalódni. Láthatunk új és régi szörnyeket (például az elmaradhatatlan dalekokat), egy-két visszatérő karaktert, és néhány újat is. Köztük is kiemelendő talán a Trónok harca fiatal sztárja, Maisie Williams, aki szerepéről még sokat nem árult el a nyilvánosságnak, de folyamatosan mennek a találgatások vele kapcsolatban. A showrunner, főíró, és producer Steven Moffat (aki ezen kívül a Sherlock showrunnere is) sem árulhatott el erről többet, csak annyit mondott, hogy Maisie karaktere "meglepetést fog okozni".  Ezen kívül azt is elhintette, hogy ő személy szerint nyitott egy Doctor Who - Sherlock crossoverre, mindkét fanbázis legnagyobb örömére. "Én vagyok a Doktor és embereket mentek". Hangzik el a Doktor szájából, melyet immár második éve láthatunk Peter Capaldi alakításában. Az asszisztensi székben pedig már harmadik éve ül Jenna Coleman, azaz Clara. Az alkotók bejelentése szerint a Doktor Tardisa szeptember 9-én kezdi meg utazásait a 9. évadban, a BBC-n. https://www.youtube.com/watch?v=fi3nJBlJs48

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.