Hirdetés

Élőszereplős Warhammer 40K sorozat készül

|

Az Istencsászár akaratának megfelelően hivatalosan is megkezdődött egy a Warhammer 40,000 univerzumába ágyazott széria előkészülete. A rajongók örülhetnek, hiszen egy jól ismert regénytrilógiát dolgoznak majd fel.

Hirdetés

A Warhammer 40,000 egy szélsőségesen sötét atmoszférájú, véres és kegyetlen gótikus sci-fi-fantasy, aminek világában az emberiség a távoli jövőben folytat örökös és totális háborút idegen fajok és a mindent megrontó Káosz erőivel szemben. A népszerűsége ellenére a világ grandiózus sci-fi mivolta és korhatár-besorolásra fittyen hányó erőszakossága miatt élőszereplős film vagy sorozat még nem készült belőle. Egyetlen hivatalos filmje egy 2010-es animációs alkotás, az Ultramarines, ami igencsak gyenge eresztés volt már annak idején is.

Hirdetés

A tapasztalt író és producer, Frank Spotnitz (The Man in the High Castle, Válaszcsapás, X-akták) fogja ellátni a showrunneri feladatokat, viszont egyelőre nem tudni, hogy melyik tévécsatornához, avagy streaming szolgáltatóhoz kerül majd a sorozat. Az biztos, miszerint a rengeteg Warhammer 40,000 regényt jegyző író, Dan Abnett Eisenhorn-trilógiáját dolgozza fel a széria.

Spotnitz és a Games Workshop (a Warhammer 40,000 jogtulajdonos cége) bizakodó nyilatkozatokat adtak ki a projekttel kapcsolatban, miszerint nagyon várják a közös munkát, hogy elmerüljenek a Warhammer világában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.