Hirdetés

Végre láthatjuk a Timothée Chalamet által megformált Willy Wonkát

|

A színész az Instagram-oldalán osztotta meg a képeket.

Hirdetés

Willy Wonka és csokoládégyára a késő 20. és a korai 21. század "mesefilmjeinek" egyik megkerülhetetlen mérföldköve, így nem is meglepő, hogy egy Wonka címen futó előzményfilm is készül a különös karakterről. Bár a filmre még várni kell, a címszereplőt alakító Timothée Chalamet Instagram-posztjában végre láthatjuk, miként fog festeni a jellegzetes Wonka-jelmezben. 

Hirdetés

Íme Chalamet, mint "harmadik generációs" Willy Wonka: 

Az első képen Wonkát láthatjuk teljes valójában (ránézésre inkább a Gene Wilder által alakított karakterre emlékeztet), a másodikon pedig a pálcáját, ami mind az 1971-es, mind a 2005-ös filmben elengedhetetlen tartozéka volt. 

Szerepet kap a filmben többek között Olivia Colman, Rowan Atkinson, Sally Hawkins, Keegan Michael Key, Matt Lucas, Simon Farnaby és Tom Davis is, de a rendező személye is biztató, ugyanis az a Paul King dirigálja a Wonkát, aki a Paddington-filmekért is felelt. A produceri feladatokat David Heyman, Luke Kelly és Alexandra Derbyshire látják el. Heyman a Collidernek nyilatkozott a filmmel kapcsolatban:

Egyelőre még azon gondolkozunk, hogy miként meséljük el, és hogy mi is legyen maga a történet. Ez egy előzményfilm, nem folytatás. Mi történt Willyvel azelőtt, hogy az aranybilétáit elkezdte volna a csokoládék közé rejteni? Mi vezetett oda, hogy elzárja magát a külvilágtól? Látszik tehát, hogy nem egy remake-ről van szó, hanem egy eredettörténetről. Bár a karakter adott, nincs itt nekünk Dahl, sem a könyve, ami segítsen. De Wonkában van annyi, hogy kiderítsük, hogy ki ő, honnan jött, milyen volt gyerekként és felnőttként. Ezt fogjuk felfedezni. Még a gyártás kezdeti szakaszában vagyunk, de nagyon izgatottak vagyunk, hogy mi vár ránk.

A Wonka a tervek szerint 2023. március 17-én érkezik a mozikba. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.