Hirdetés

Végre lehull a lepel a The Mandalorian legnagyobb meglepetésvendégéről

|

A második évad fináléjához kapcsolódó dokumentumfilm augusztusban válik elérhetővé.

Hirdetés

Hosszú idő eltelt már a The Mandalorian második évadának nagyszabású évadzárója óta, amit követően szinte mindenki a földön kereste az állát Luke Skywalker felbukkanása miatt. Miután szinte az évad összes meglepetésvendége idő előtt kitudódott, senki sem számított rá, hogy a Star Wars egyik legikonikusabb karaktere váratlanul tiszteletét teszi abban az utolsó, katarzist kiváltó leszámolásban. A Disney végre elérkezettnek látta az idejét, hogy részletekbe menően beavasson minket a kulisszák mögé.

Hirdetés

Augusztus 25-én ugyanis egy bónusz epizódot kap a sorozat hivatalos doksija, a Disney Gallery: Star Wars: The Mandalorian, ami mindkét évad szórakoztató kiegészítése volt alkotói kerekasztalokkal, háttérinfókkal és mindenféle technikai vagy egyéb részlettel, ami érdekelheti a rajongókat. A vadonatúj epizód kifejezetten a fináléra fog koncentrálni, kiváltképp arra a technológiára, amivel ismét életre keltették a még fiatal Skywalker mestert.

A Star Wars hivatalos oldala nem sok egyebet osztott meg erről a különkiadásról, ugyanakkor az ígéretek szerint a doksi elmélyed majd benne, hogy hogyan vált ötletből valósággá a sorozat kétségtelenül legnagyobb meglepetése, miközben kitér a Mark Hamill-lel közös kollaborációra és az alkotókra helyezedő igen súlyos nyomásra is, miután a filmtörténet egyik legmeghatározóbb karakterét kellett rekreálniuk az évadzáróra. Mindez valóban ígéretesen hangzik, és őszinte kíváncsisággal várjuk, milyen új érdekességeket fogunk megtudni Luke Skywalker visszatéréséről.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.