Hirdetés

Végre magyar szinkronnal is nézhető az Odaát és a Scooby-Doo crossovere

|

A Rejtély Rt. ezúttal a Winchester fivérekkel állt össze egy nem mindennapi kalandra.

Hirdetés

Már lassan több mint két éve annak, hogy az amerikai The CW tévécsatornán adásba került az Odaát hosszú pályafutásának egyik legkülönlegesebb része, ahol Sam és Dean hirtelen egy Scooby-Doo epizód kellős közepébe csöppenve találják magukat.

Hirdetés

A ScoobyNatural címre keresztelt részben a Winchester fiúk egy elvarázsolt, vagyis jobban mondva elátkozott televíziónak köszönhetően a Scooby-Dooba csöppenve segítenek a Rejtély Rt.-nek elkapni egy szörnyet. A Robert Singer rendezte epizódot magyarul tegnap este az M2 Petőfin lehetett először elcsípni, viszont aki esetleg lemaradt volna róla, annak sincs oka szomorkodni, hiszen a MédiaKlikk honlapján bárki számára megtekinthető. Ha pedig a crossover hatására ismét rákaptatok a szörnyvadászatra, akkor remek hír, hogy augusztus 6-tól az M2 Petőfin az Odaát 14. évadával folytatódnak a Winchester tesók kalandjai.  

Nektek melyik volt a kedvenc epizódotok az Odaátból? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.