Hirdetés

Végre magyarul is elstartol A holnap legendái ötödik évada

|

Az etap nyitóepizódja a tavalyi Végtelen világok krízise crossover lezárása lesz.

Hirdetés

A VIASAT6-on idén februárban is számos izgalmas műsor kerül képernyőre, de ami talán a legtöbbeket érint, hogy január 26-án 23 órakor érkezik A holnap legendái ötödik évada. A szezon rögtön a tavalyi Végtelen világok krízise crossover záróepizódjával indít majd, amivel persze kisebb zavar keletkezett az erőben, hiszen az ötrészes esemény több előzménye sem debütált magyar nyelven.

Hirdetés

A holnap legendái legújabb évadában főhőseink hírességekké válnak, és ez teljesen elvonja figyelmüket a közeledő veszélyről: Astra Logue (Olivia Swann) kiszabadítja a Pokolból a történelem leghírhedtebb gazembereit, hogy átvegye az uralmat, és csak a Legendák állíthatják meg őket. A sorozat rajongóinak a már megszokott humorban és kalandokban gazdag epizódokra érdemes készülnie.

Szintén a VIASAT6-on lesz látható a sokak által kedvelt Árnyvadászok: A végzet ereklyéi harmadik évada, de februárban képernyőre kerül a közkedvelt brit autós műsor tengerentúli adaptációja, a Top Gear Amerika premier évada is. Mindeközben pedig az AXN sem hagyja cserben nézőit, ugyanis egy nem mindennapi angol drámasorozattal, a COBRA - A Válságstáb első évadával bővül a műsora.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.