Hirdetés

Végre megvalósul a Shop-stop 3

|

A forgatások augusztusban kezdődnek meg.

Hirdetés

Kevin Smith 1994-ben forradalmasította a fekete-fehér Shop-stop szókimondásával és elborultáságával a vígjáték műfaját, majd ezt követően olyan filmekkel bővítette filmrepertoárját, mint a Jay és Néma Bob visszavág vagy a Dogma. Mára talán kevesebbet látni a nevét a filmvásznakon, de két éve még előrukkolt egy megosztóra sikeredett Jay és Néma Bob Reboottal. Azonban van a rendező-forgatókönyvíró tarsolyában más is, ami már évek óta ott nyugszik: a Shop-stop 3. 

Hirdetés

Két év szünet után érkezett a hír, miszerint a Lionsgate szerezte meg a harmadik rész forgalmazási jogait. Premierdátumról egyelőre nincs információ, de az már biztos, hogy augusztusban kezdődnek a forgatások New Jersey-ben. A cselekmény visszarepíti a nézőt a gyökerekhez, tehát a mára már kultikussá vált kisbolthoz, ahol szeretett figuráink még harmadjára is baromkodnak egy nagyot. Smith a következőt nyilatkozta filmjével kapcsolatban: 

Van egy mondás a Taoban, hogy "Nagyszerűnek lenni azt jelenti, hogy folytatjuk. Folytatni azt jelenti, hogy messzire megyünk. Messzire menni pedig azt jelenti, hogy visszatérünk.". A Lionsgate-nek hála visszatérünk a kezdetekhez, szinte ugyanazzal a stábbal, akikkel anno belevágtunk. 1993 után első alkalommal forgatunk New Jersey-ben, tiszteletet adva a mozi csábításának és történetmesélőinek találékonyságának. Évekkel ezelőtt Dante és Randal tett engem filmessé - itt az ideje viszonozni a szívességet. 

A főszerepben ott lesz Jeff Anderson Randalként és Brian O'Halloran Danteként, de feltűnik még Jay Mewes (Jay), Kevin Smith (Néma Bob) és Rosario Dawson (Becky) is. A rendezői és forgatókönyvírói székben természetesen Bob... akarom mondani Smith ül, a produceri feladatokat pedig Liz Destro és Jordan Monsanto látják el. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.