Hirdetés

Végre megvalósulhat a Setét Torony filmváltozata

|

Hirdetés

Régóta húzódik már a Setét Torony filmadaptációja, több stúdiónál is megfordult és megfeneklett már a projekt, azonban most véget értek Stephen King zseniális regénysorozatának megpróbáltatásai, a Sony Pictures karolta fel a feldolgozást és nagy terveik vannak vele. A Deadline számolt be róla, hogy a Sony Pictures és az MRC együttműködésében formálódik a Setét Torony filmváltozata: a költségek közösek lesznek, azonban míg a Sony a moziverzióval foglalkozik, addig az MRC egy sorozatot készít belőle. Alapanyagként elsősorban az első, The Gunslinger névre keresztelt regényt használják fel, a forgatókönyv első vázlatát Akiva Goldsman (Egy csodálatos elme, Legenda vagyok, Én, a robot, A Da Vinci-kód) és Jeff Pinkner (Alias, A rejtély, A csodálatos Pókember 2.) írták. Rossz hír lehet a rajongóknak, hogy bár Ron Howard (Egy csodálatos elme, Hajsza a győzelemért, A Da Vinci-kód) nagyon szerette volna megrendezni az első Setét Torony filmet korábban, viszont jelenleg úgy fest a helyzet, hogy csak producerként veszi ki a részét a munkálatokból. Korábban egyébként Javier Bardmen és Russell Crowe neve is felmerült a főszereppel kapcsolatban, de egyelőre nincsenek részletek ezzel kapcsolatban. A történet középpontjában Roland Deschain áll, aki a gunslingerekként (harcosok) ismert lovagi rend utolsó élő tagja és az a küldetése, hogy megtalálja a Setét tornyot, egy legendás épületet, amely állítólag az összes létező univerzumot összekötő elem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.