Hirdetés

Végre megvan, mikor debütál a Black Adam film Dwayne Johnson főszereplésével

|

A színész első hivatalos képet is megosztotta a karakterről.

Hirdetés

A New Line köztudottan már az idén mozikba került Shazam! filmben bemutatta volna Black Adam karakterét, a producerek azonban arra a döntésre jutottak, hogy inkább külön szólófilmet kapjon a Dwayne Johnson alakította antihős, aki a pályafutását Shazam ősellenségeként kezdte a képregényekben. Számos halasztást követően hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy a produkciót A zátony, a Non-Stop, Az ismeretlen férfi és a Dzsungeltúra rendezője, Jaume Collet-Serra fogja elkészíteni, most pedig a bemutatódátum is leleplezésre került.

Hirdetés

A címszerepet megformáló Johnson a közösségi médiában adta tudtunkra, hogy a Black Adam film 2021. december 22-én kerül a mozikba, az infó mellé pedig az első hivatalos ízelítőt is közzétette, egy koncepciós posztert, amelyen ő látható az ikonikus karakterként. Érdekes lesz látni, hogy miként alakul ez a decemberi időszak két év múlva, hisz ugyan az Aquamannél jól bevált a karácsonyi időzítés, ezzel szemben a Black Adam egy héttel később nyitna a James Cameron rendezésében készülő Avatar-folytatáshoz képest. A következőkben olvassátok el magyar fordításban, milyen gondolatokat fűzött a színész a szóban forgó bejelentéshez:

"A legtöbb gyermekhez hasonlóan én is a szuperhőslétről álmodoztam. Menő képességeket birtokolni, harcolni azért, ami helyes és megóvni az embereket. Minden megváltozott számomra, amikor 10 éves koromban megismertem minden idők legnagyobb szuperhősét: Supermant. Gyerekként ő testesítette meg a hőst, akivé mindig is válni szerettem volna. Néhány évvel később azonban rájöttem, hogy Superman egy olyan hős, aki én sosem lehetek. Túl lázadó voltam. Túl vad. Túlságosan szembementem mindennel. Problémáim ellenére továbbra is egy jó szívű gyerek voltam - mindössze szerettem a magam módján intézni a dolgaimat. Most, évekkel később, férfiként, ám ugyanazzal a DNS-sel, mint gyerekként, valóra váltak a szuperhősös álmaim.

Megtiszteltetés és óriási öröm számomra, hogy csatlakozhattam a DC univerzumhoz Black Adamként. Ezt a karaktert átjárja a mágia és ugyanolyan erős, mint Superman, de Supermannel ellentétben ő hajlamos letérni az útról. Egy lázadó típusú, egyedi szuperhős, aki mindig az emberek érdekében cselekszik ugyan, de ezt a saját módszereivel teszi. Ez a szerep semmihez sem fogható a pályafutásomból, és hihetetlenül hálás vagyok azért, hogy együtt vehetünk részt ezen az utazáson."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.