Hirdetés

Végre pózoltak az új Baywatch lányok!

|

Hirdetés

A jövőre érkező Baywatch film továbbra is egy hatalmas kérdőjel a legtöbb mozifanatikus számára, ugyanakkor tény, ami tény, hogy Dwayne Johnsonék remekül marketingelik az előkészületeket. David Hasselhoff visszacsábítása után azonban a többség már csak arra volt kíváncsi, hogy a filmben szereplő Baywatch-lányok megütik-e a sorozat által felállított mércét. Nos, Alexandra Daddario instagramjának hála lehullt a lepel a csajokról.

screen-shot-2016-04-01-at-2.44.56-pm
Daddario (balra) fogja alakítani Summert, a modellként ügyködő Kelly Rohrbach (középen) lesz C.J. Parker (akit eredetileg Pamela Anderson keltett életre), míg Ilfenesh Hadera (jobbra) Dwayne Johnson karakterének, Mitchnek lesz a potenciális szerelmi jelöltje. Daddarióék láttán visszasírjátok a ’90-es évek Baywatch lányait?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.