Hirdetés

Végre rendezőt kapott a Fekete Párduc film

|

Hirdetés

A Marvel elnöke, Kevin Feige egy hivatalos közleményben jelentette be azt, amiről már jó ideje pletykáltak, hogy a Creed: Apollo fia miatt most éppen körberajongott Ryan Coogler fogja ledirigálni az önálló Fekete Párduc filmet, amelynek főszerepét Chadwick Boseman játssza el. [caption id="attachment_76733" align="aligncenter" width="1024"]

Ryan Coogler is an American film director and screenwriter. His first feature film, Fruitvale Station, won the Grand Jury Prize and the Audience Award for U.S. dramatic film at the 2013 Sundance Film Festival. © Jason Alden / eyevine Contact eyevine for more information about using this image: T: +44 (0) 20 8709 8709 E: info@eyevine.com http:///www.eyevine.com
Ryan Coogler[/caption] Feige nyilatkozott is Coogler csatlakozásával kapcsolatban, amit a Marvel Magyarország tolmácsolásában alant olvashattok:
Szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen rangos filmrendező csatlakozott a Marvel családhoz. [...] Ryan már bemutatta az első két filmjével, hogy egyszerűen ő volt a legjobb választás a Fekete Párduc direktorának. Számtalan rajongó sokáig várt Fekete Párducra és az önálló filmjére, és tudjuk, Ryan személyében megtaláltuk a tökéletes rendezőt, hogy TChalla történetét életre keltse.
A Fekete Párduc mozi a tervek szerint 2018. február 16-án jelenik meg, persze a címszereplő előbb még bemutatkozik az Amerika Kapitány: Polgárháborúban május 12-én.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.