Hirdetés

Végre sínen van Stephen King-féle The Boogeyman adaptációja

|

A horror nagymesterének klasszikus története hozzáértő kezekbe került.

Hirdetés

Hosszú idő után végre ismét életjelet adott magáról a Stephen King 1973-ban megjelent novelláskötetében, a The Nightshiftersben olvasható The Boogeyman (A mumus) egész estés adaptációja, amely végül a mozik helyett a Hulu-n valósulhat meg. A forgatókönyvet ugyanis eredetileg a Hang nélkül szkriptjét jegyző trió Scott Beck, Bryan Woods, és Akela Cooper hozták volna tető alá, azonban nemrég a Deadline arról számolt be, hogy a projekthez időközben egy új író csatlakozott, méghozzá a Fekete Hattyú szövegkönyvét körmölő Mark Heyman személyében, aki a korábban elkészült forgatókönyvet fogja átdolgozni.

Hirdetés

A Deadline emellett a rendező kilétét is megerősítette, aki nem más lesz, mint a 2020-ban a Blumhouse-zal egy három filmre szóló szerződést aláíró Rob Savage (Az utolsó rítus, Dascham), míg a produceri teendőket a Free Guy-t is készítő produkciós cég a 21 Laps, azaz Shawn Levy, Dan Levine, és Dan Cohen fogják ellátni. A történet szerint egy továbbra is az anyjuk tragikus halálát gyászoló tinédzser lány és annak öccse arra lesznek figyelmesek, hogy egy szadista entitás fertőzte meg a házukat. A gyerekek így minden tőlük telhetőt elkövetnek azért, hogy valahogyan felhívják erre a gyászba temetkezett apjuk figyelmét, mielőtt még túl késő lenne számukra.

King hátborzongató rémtörténetének amúgy nem ez lesz az első feldolgozása, hiszen a novellából 1982-ben Jeff Shiro, majd 2010-ben az ír származású Gerard Lough is készített már egy-egy alig félórás terjedelmű rövidfilmet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.