Hirdetés

Végső állomás 5 - Hivatalos sztori

|

Az InterCom forgalmazásában ötödszörre tekinthetjük meg azt, ahogy egy maréknyi ember túléli a halált, ám csuklyás fekete lelkű barátunk nem adja fel és utánuk veti magát...

Hirdetés

Minden hiába. A sors kérlelhetetlen, a halál bosszúvágyó. Egy férfi különös megérzése megmenti néhány munkás életét, akik egy függőhíd javításán dolgoznak, de a szerencsés menekülés nem a happy end – hanem egy borzasztó, kilátástalan küzdelem kezdete. A halál ugyanis nem szeret veszíteni, és akiket áldozatul nézett ki magának, azokat mindenképpen magával viszi. Hiába menekülnek az életben maradtak, hiába próbálják megúszni az elkerülhetetlent. A mindenütt jelen lévő halál egyenként, borzalmasabbnál borzalmasabb módon vadássza le őket. A nagy rajongótáborral rendelkező, stílusalapító horror sorozat 3D-ben, rendkívül látvánnyal, halálos trükkökkel borzolja a félni vágyók idegeit. A film digitális 3D-ben lesz megtekinthető! Premier: szeptember 8.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.