Hirdetés

Végső Állomás 6 - Megvalósulhat!

|

Azt rebesgetik a népek - jobban mondva a Movihole, hogy a stúdió tervbe vette egy hatodik Végső Állomás film elkészültét is, amelyet az ötödik direktora vihet véghez.

Hirdetés

Steven Quale nem sok mindent tett le rendezői poszton, ha a Végső Állomás 5-öt és azt nem nézzük, hogy részt vett az Avatar készítésében is másodrendezőként. Az úriembert most a Moviehole pletykái szerint felbérelte a stúdió, hogy készítse el a Végső Állomás franchise hatodik tagját is. A rendező a Végső Állomás 5 kasszáknál való teljesítésétől teszi függővé a további munkálatokat, ha annyit hoz majd, mint a negyedik akkor a Warner Bros. is zöld lámpát ad a teendőknek. A jelek mégsem azt mutatják, hogy elérné a negyedik sikerét, hiszen az 40 millióból készülve 186-ig tudott eljutni, míg az ötödik szintén 40 millából alapozva csak 66-ig volt képes mászni, így a rendező szavaival élve: nem tudta megismételni a siekereket. Talán el se készül? A stúdiót ismerve biztos, hogy igen...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.