Hirdetés

Végső állomás 6-7. - Egyszerre forgatják?

|

Kis hazánk augusztus még nem ismert napján fogadja be a Végső állomás ötödik részét a legtöbb lehetséges moziba, a halál azonban nem engedik öt résszel befejezni pályafutását...

Hirdetés

A negyedik 3D-s rész pont elkapta az az őrületet, amikor minden három dimenzióban ömlengett az arcunkba és ezáltal sikeres is maradhatott a kínálatban. A készítők meg úgy gondolták, ha azt kajálta a nép, miért ne kajálna még pár részt, nosza vágjunk csak bele pajtások. A legfrissebb értesülések azt mutatják, hogy az ötödik epizód sikerétől várják a választ jövőbeli terveikhez, magyarul ha ez is jól teljesít majd, semmi sem akadályozhatja meg további két projekt létrejöttét a franchise-on belül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.