Hirdetés

Végső előzetesen a Spectre

|

Hirdetés

Már csak egy hónap (jobb országokban kevesebb) és befut a 24. Bond-kaland a Spectre - A fantom visszatér, ami Daniel Craig legfrissebb nyilatkozata alapján mégsem az utolsó filmje lesz, és így tényleg kitölti az 5 filmes szerződését. Mindenesetre ebben az alig egy percben többet látjuk a Christoph Waltz alakította Oberhauser-t (nagyon Khan szagot érzek), és temérdek, gyönyörű látképeket (az egyik kicsit az Őfelsége Titkosszolgálatábant idézi, amiben ki is volt a főgenya?),  valamint összedőlő épületeket. Mi már tűkön ülünk, hogy Sam Mendes vajon sikeresen rákontrázik e a Skyfall sikerére. Annyi bizonyos, hogy a betétdallal már most mellélőtt, de a Spectre ettől még lehet jó. https://www.youtube.com/watch?t=2&v=j5r0qj0AOK8

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.