Hirdetés

Ne számítsunk arra, hogy az Ezüst Utazó behasít a Végtelen háborúban

|

A Bosszúállók: Végtelen háborút rendező Russo testvérpár eloszlatott néhány tévhitet a jövőhéten mozikba kerülő szuperhősfilmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Mielőtt A víz érintésében halemberré változott volna, Doug Jones a 2007-es Fantasztikus négyes 2-ben alakította az Ezüst Utazót. A karakter hangját azonban nem ő, hanem az a Laurence Fishburne szolgáltatta, aki nemrég csatlakozott a Marvel Filmes Univerzumához és hamarosan láthatjuk majd a Hangya és Darázsban. Galactus felderítőjének jogait egyelőre a 20th Century Fox birtokolja, de amint a Disney bekebelezi a céget semmi akadálya nem lesz annak, hogy akár egy Bosszúállók filmben is felbukkanjon.

Hirdetés

Erre azonban semmi esély a Végtelen háború során, hiába reménykedett benne néhány rajongó. A film élén álló Anthony és Joe Russo a YahooUK-nek adtak interjút és cáfolták ezt a teóriát. Emellett arra is felhívták a figyelmet, hogy a 4. fázis már nem csupán egy új fejezet lesz, hanem egy teljesen másik könyv is. Joe így reagált az Ezüst Utazós pletykára:

"Nem hinném, hogy miénk lenne az Ezüst Utazó, de ha végbemegy ez a Disney-Fox üzlet akkor rengeteg karakterrel fog bővülni a Marvel univerzum és néhány ilyen őrült rajongói teória akár meg is valósulhat."

A 4. fázis komoly változásokat fog hozni a rendező szerint:

"Szerintem alapjaiban véve más lesz. Olyan ez mintha a Marvel írt volna egy regényt tíz évig, amivel végzett és most valaki más állna neki egy új könyvnek. Ki tudja még mi lesz abban az új könyvben, de az biztos, hogy ennek itt a vége és az egy új kezdet lesz."

Ami pedig a Bosszúállók 4 alcímét illeti, ne számítsunk rá, hogy felfedik a stáblista végén:

"Nem, nem. Elég sok időnek el kell még telnie addig, hogy az emberek láthassák. Először azt szeretnénk, hogy a filmet nézzék meg, hogy beivódjon és majd utána elmondjuk, hogy miről szól a következő történet."

Azt már remekül meg tudjuk mondani, hogy mi nem lesz a Boszúállók: Végtelen háborúban, de arra, hogy mi lesz csak jövőhéten tudunk választ adni, amikor a film április 26-án a mozikba kerül. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.