Hirdetés

A Végtelen háború rendezői büszkék arra, hogy megríkattak egy kisfiút

|

A Bosszúállók 4-ről és a Végtelen háború legjobb reakciójáról is beszéltek a filmek mögött álló Russo testvérek.

Hirdetés

Figyelem, SPOILEREK a Bosszúállók: Végtelen háború végével kapcsolatban!

Hamarosan elkezdődnek a 4. Bosszúállók film újraforgatásai. A rendezőpáros egész nyáron a grand finálén dolgozott (nehány egyéb projekt mellett) és most kezdik meg az utolsó hajrát, amikor végleges alakjára formálják 2019 legvártabb szuperhősmoziját.

Hirdetés

Anthony Russo elárulta, hogy sikerült befejezniük a film vágását, noha módosítások természetesen még lesznek benne. Az még nem derült ki, hogy pontosan mikor kezdődnek az újraforgatások, de várhatóan a következő néhány héten sor kerül rá. A rendező a következőket mondta:

"Egész nyáron a vágáson dolgoztunk és most már nagyon izgatottan várjuk, hogy hozzá adhassuk a hiányzó darabokat. Ezt követően úgy számoljuk, hogy az ősz és a tél tetemes részét az utómunka fogja kitenni. Reméljük, hogy márciusra sikerül befejeznünk. Örömteli volt számunkra, hogy annak ellenére, hogy egy hatalmas gyomorbavágással ért véget a film a nézők velünk maradtak, meglátták benne az értéket és újra és újra megnézték a filmet."

Bizony kemény ütést kellett kiállnia a MFU rajongóinak a Végtelen háború végén. Egy olyat, ami csak egy évvel a premier után gyógyulhat be. Pókember érzelemteljes távozása még úgy is kitűnik a tömegből, hogy az ő visszatérését gyakorlatilag biztosra vehetjük. Nem is fogadta könnyen mindenki a hálószövő távozását, a rendezőpáros kedvenc reakciója is éppen ehhez köthető:

"A legjobb reakció valószínűleg azé a 10 éves srácé volt, aki sírva kérdezte tőlünk, hogy miért öltük meg Pókembert. Amióta a Marvelnél dolgozunk az lett a célünk, hogy meglepjük a közönséget, ahelyett, hogy mindig ugyan azt adnánk nekik."

A Russo tesók eddig kiválóan kavarták fel az állóvizet a Marvel rajongók számára, így arra számítunk, hogy ez a Bosszúállók 4 esetében sem lesz másképp. Erre ráerősít a forgatókönyvet jegyző Christopher Markus és Stephen McFeely korábbi nyilatkozata, akik kijelentették, hogy senki sem fogja kitalálni, hogy mit is főztek ki, és jobb, ha felkészülünk a váratlanra. Az efféle nyilatkozatokat olvasva egyre nehezebben tudjuk kivárni a Boszzúállók 4 jövő évi premierjét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.