Hirdetés

A Végtelen háború rendezője szerint nem fogunk csalódni Thanosban

|

A Bosszúállók 3 rendezői elmondták, hogy mely karakterek a kedvenceik a folytatásban és miért.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború éppen annyira Thanosról, mint a címben szereplő szuperhőscsapat tagjairól fog szólni. Az Őrült Titán kisebb-nagyobb szeletekben már felbukkant a Marvel Filmes Univerzum korábbi filmjeiben, de a tavasszal érkező Végtelen háborúban lesz lehetősége kibontakozni igazán.

Hirdetés

A filmet rendező testvérpárnak, Joe és Anthony Russonak nincs könnyű dolga, hiszen a rajongók óriási várakozásokat állítanak a film és annak főgonosza elé. Egy interjú során megkérték Russoékat, hogy válasszanak egy-egy karaktert, akik miatt a legizgatottabbak a filmmel kapcsolatban. Joe Russo hezitálás nélkül Thanost választotta, akit egyenesen elmebetegnek kiáltott ki.

"Oké, én Thanosszal fogok kezdeni. Alig várom már, hogy megismerje őt a közönség. Ő egy igazán érdekes és komplex gonosztevő. Éppen ezért kedvelem. Ezért várom azt, hogy a közönség is megismerhesse őt. Szerintem nagyon érdekesek a motivációi, még ha ugyanakkor elmebetegek is. Sok szempontból ez az ő filmje lesz, ezért nagyon kíváncsi vagyok, hogy miként reagálnak rá az emberek."

Anthony Russo a villámlás istenét, Thort és az ő történetét nevezte ki a film leginkább érdekesebb pontjának. Itt már SPOILEREK következnek a Thor: Ragnarökre nézve!

"Thort választom, mert a Thor: Ragnarök végén vesszük fel vele a fonalat és ahogyan azt a rajongók tudják a szülőbolygója, Asgard elpusztult. A karakter mondhatni új lappal indul, mert a múltjának egy részét elszakították tőle. Hasonló ez Amerika Kapitány szituációjához A tél katonájában, ami az első Marveles rendezésünk volt Joeval. A Kapitány abban a helyzetben volt, hogy fel kellett vennie a modern világ ritmusát, nekünk pedig ki kellett találnunk, hogy mit is jelent ez számára és hogyan lehet ilyen hatalmas ugrást megtenni ahhoz képest, ahonnan indult. Thorral hasonló lehetőségeink vannak, hiszen ő is egy radikális változáson megy keresztül, amiből már nincs visszaút, ez pedig mindig remek kihívás egy író számára."

Thanos, Thor és a többi Bosszúálló csatája 2018. április 26-án veszi kezdetét, amikor a Bosszúállók: Végtelen háború megérkezik a hazai mozikba. Ti melyik karakterre vagytok leginkább kíváncsiak a filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.