Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - egy játék fedte fel Thor új fegyverét

|

Az egyik ismert Marvel szereplő is segít megalkotni Thor új fegyverét.

Hirdetés

Figyelem! A cikk potencionális spoilereket tartalmaz a Bosszúállók: Végtelen háborúra nézve!

Úgy fest, hogy igaznak bizonyultak azok a teóriák, amelyek azt feltételezték, hogy Thor valamilyen segítséget fog kapni az új fegyvere elkészítése során. A filmhez kapcsolódó egyik játék dobozán a villámlás istene már a Mjölnir utódját markolja, egy félig balta, félig pöröly hibridet, amelynek markolatát látszólag Groot egyik ága biztosítja.

Hirdetés

A fegyver dizájnja nagyban hasonlít Beta Ray Bill képregényes fegyveréhez, azzal a hatalmas különbséggel, hogy itt Groot karjába markolhat bele a balta forgatója. Ez az jelenti, hogy miután Thor és a Galaxis Őrzői találkoznak (ahogyan azt a trailerben is láthattuk) közösen elindulnak, hogy megalkossák a Stormbreaker nevet viselő új fegyvert mielőtt visszatérnének a Földre.

A Bosszúállók: Végtelen háború 2018. április 26-án érkezik a mozikba Joe és Anthony Russo rendezésében. Főbb szerepekben Robert Downey Jr., Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch, Paul Bettany, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Pom Klementieff, Scarlett Johansson, Tom Holland és Anthony Mackie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.