Hirdetés

Kevin Conroy és Tom Welling is feltűnik a Végtelen Világok Krízise hivatalos képein

|

Egyre közelebb a népszerű grafikus novella televíziós adaptálása.

Hirdetés

Az előkészületekkor több ízben is olvashattatok nálunk az Arrowverzum idén érkező, minden egyes bejelentéssel egyre ígéretesebbé vált crossoveréről, ami a DC egyik legnépszerűbb történetét, a rengeteg hős halálával járó tizenkét részes Végtelen Világok Krízise minisorozatot adaptálja. Marc Guggenheim executive producer és csapata ugyanis nemcsak a tévés univerzum már bemutatásra került hőseit rántotta össze a várva várt eseményre, hanem korábbi a DC világában játszódó filmek és sorozatok színészeivel is sikerült megegyezni a visszatérés kapcsán.

Hirdetés

Mint ilyen, a crossoverben szerepet kap a Clark Kent kezdő szárnycsapásait bemutató Smallville főhőse Tom Welling személyében, aki az eltelt éveket követően először tér vissza Supermanhez, nem beszélve Kevin Conroyról, aki 27 éven át tartó legendás szinkronmunka után most először játssza el fizikailag is Bruce Wayne karakterét. Sőt mi több, ő lesz az első az Arrowverzumban, aki életre kelti a köpenyes igazságosztót, ugyanis a végtelen utaláson túl eddig egyetlen alkalommal sem tűnt fel ezekben a sorozatokban. A CW által kiadott hivatalos képeken most mindkettejük szemügyre vehető, akárcsak Brandon Routh, aki habár régóta oszlopos tagja ezeknek a sorozatoknak, most szintén Superman szerepében mutatkozik a 2006-os Superman visszatér film után.

A Végtelen Világok Krízise kevesebb mint egy hónap múlva, december 8-án veszi kezdetét a Supergirl sorozatban. A történet rögtön másnap, december 9-én a Batwoman aktuális epizódjában, december 10-én pedig a The Flashben halad tovább. Ezt követően egy nagyobb téli szünetre kell számítani, mielőtt január 14-én újra felvesszük a fonalat az Arrowban, a várhatóan grandiózus fináléra pedig még aznap, a Legends of Tomorrow évadnyitójában sor kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.