Hirdetés

Velencében forog az Inferno

|

Hirdetés

Ron Howard és Tom Hanks elkezdte forgatni Robert Langdon legújabb kalandjait. Az Inferno május közepéig forog Velencében, aztán Isztambulba költözik. Ron Howard tegnap tette közzé néhány Twitter-képben, hogy megérkeztek Velencébe és most már a híres csatornák és gondolák sorát járják a forgatás kedvéért. A Da Vinci-kód sorozat – Da Vinci-kód (2006) és Angyalok és démonok (2009) – legújabb része szerint a szimbólumkutató Robert Langdon (Tom Hanks) az észak-olasz városban tér magához, miután lelőtték és ezért nem emlékszik semmire. Dr. Sienna Brooks (Felicity Jones) próbál segítségére lenni, hogy visszanyerhesse emlékeit, és keveredik Langdonnal együtt életveszélyes helyzetbe, miközben próbálják megállítani egy világméretű járvány kitörését. A járvány egyébként Dante Alighieri klasszikusához, az Isteni színjátékhoz – azon belül is a Pokolhoz – kapcsolódik, és a történet főgonosza, Zobrist ezzel próbálja orvosolni a túlnépesedést. (SPOILER: a könyvet többek között éppen ezért fogadták vegyesen, mivel a végén a WHO vezetője meg is jegyzi, hogy Zobristnek tulajdonképp igaza volt, amikor a túlnépesedés veszélyeit firtatta és próbált rá megoldást találni.) Zobrist figuráját valószínűleg Ben Foster kelti majd életre. A biztos további szereplők pedig Irrfam Khan (Harry Sims), Omar Sy (Christoph Bruder) és Sidse Babett Knudsen (dr. Elizabeth Sinskey, a WHO igazgatója). Ron Howard nemcsak rendezőként, de producerként is jegyzi a filmet. Mellette még Brian Grazer, Anna Culp, Bill Connor, David B. Householter és maga Dan Brown is executive producerként bábáskodik az Inferno felett. Kedvcsinálóként nézzétek meg Ron Howard tweetjeit:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.