Hirdetés

Velociraptorok támadnak az új Jurassic World promóban

|

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Jurassic World bemutatóig, dübörög a marketing. Kaptunk újabb promót és egy InGen vírusvideót, mivé fejlődött a cég John Hammond eredeti álmából. TV spotokból eddig sem volt hiány, most a legújabb 30 másodperces szösszenet is sok már előzőleg látott jelenetet tartalmaz. Azonban az utolsó snitt arra utal, hogy az eddig Chirs Pratt által megszelídítettnek tűnő velociraptorok talán mégsem olyan barátságosak. Vagy talán csak köszönni akartak Bryce Dallas Howardnak? A másik videót az InGen Technologies elmúlt 20 évének és a genetika fejlődésének csodáit mutatja be. Hol van már a Jurassic Park bájos rajzfilmskicce. A Jurassic World InGenje egy igazi 21. századi cégpromót kapott.  (Ami – összehasonlítva a hasonló valódi videókkal – szinte félelmetesen fonák.)  

  https://www.youtube.com/watch?v=FYVUnaoyfkk
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.